Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-06@12:42:14 GMT

مکتب عشق بر دیوار نقش خانه

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۶۰۲۴۵

مکتب عشق بر دیوار نقش خانه

عاشقانه‌های از جنس نگارگری ایرانی با نقش گل و مرغ بر دیوار نقش خانه حال و هوای دل گرفته کرونایی را تلطیف کرده است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، نگارگری ایرانی که در بنیاد فلسفی و زیبا شناختی با مینیاتورهای چین و ژاپن و از نگاه فنی با مینیاتورهای اروپا جدایی دارد و تنها از دید اندازه و کوچکی با آنها یکی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هنر نگارگری ایرانی اسلامی از سده چهاردهم میلادی تا سده هفدهم میلادی شکوفایی نمایان داشت. نقش گل و مرغ یکی از آشناترین سبک در نگارگری ایرانی است که همه ما آن را می‌شناسیم و همانطور که از نامش بر می‌آید از دو عنصر شاخص گُل و مرغ تشکیل شده است. گل و مرغ نماد موهبت الهی و تجلی ظریف و لطیف آفریدگار است.

نگارگری گل و مرغ نشان از گفتگوی عاشقانه‌ای است که به تسبیح‌گویی خداوند و ذکر حق تشبیه می‌شود. گل مقام معشوق را دارد و پرنده، عاشق. در نگارگری گل و مرغ ایجاد هارمونی بین عناصر نقاشی بسیار ظریف است. حضور پرنده به حالت انتظار صبورانه برای شکوفایی گل و عشق‌بازی با او است.

بهاره رمضانی، نمایشگاه گردان در خصوص نمایشگاه "مکتب عشق که نگارگری گل و مرغ و تذهیب است به خبرنگار ایمنا گفت: نمایشگاه مکتب عشق به صورت فراخوان از هنرمندان نگارگر گل و مرغ و مُذَهِب کار دعوت شد که ۳۳ اثر از ۲۳ نفر از هنرمندان اصفهانی و غیر اصفهانی در این فراخوان شرکت کردند.

وی افزود: هدف از برگزاری نمایشگاه گروهی ایجاد انگیزه برای هنرمندانی است که مشغول فعالیت هستند و گواهی این نمایشگاه یک رزومه برای هنرمند به حساب می‌آید و در واقع نمایشگاه مکتب عشق شروعی دوباره بعد از شیوع ویروس کرونا شد تا هنرمندان دوباره با انگیزه بیشتری به فعالیت خود ادامه دهند.

این نمایشگاه گردان با اشاره به دلیل نام گذاری این نمایشگاه خاطر نشان کرد: مکتب محل آموزش و علم اندوزی بوده است و هنر رابطه تنگاتنگی با عشق دارد و و زمانی که صحبت از مکتب هنری می‌شود نمی‌شود از عشق و علاقه‌ای که هنرمند به آن هنر دارد غافل شد به همین علت نام نمایشگاه مکتب عشق نام گذاری شد.

به گزارش ایمنا، نمایشگاه "مکتب عشق" با موضوع آزاد تا ۸ مردادماه در نگارخانه نقش خانه میزبان علاقه مندان است و هنردوستان می‌توانند آثار نگارگری و تذهیب این نمایشگاه را در گذر فرهنگی چهارباغ عباسی ابتدای آمادگاه روبروی هتل عباسی ساختمان سوره حوزه هنری گالری نقش خانه مشاهده و خریداری کنند.

کد خبر 435456

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گالری نقش خانه گالری نمایشگاه نگارگری اصفهان گل و مرغ شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق نگارگری ایرانی مکتب عشق نقش خانه گل و مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۶۰۲۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛ مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان در حاشیه مراسم افتتاح این نمایشگاه، گفت: در این نمایشگاه ۹۵ غرفه از ۱۵ استان شامل زنجان، تهران، آذربایجان شرقی و غربی، همدان، قزوین، گیلان، کردستان، فارس، کرمانشاه، البزر، یزد، خراسان رضوی، لرستان و خوزستان برپا شده است.

قندیلی، مهمترین هدف برگزاری جشنواره ملی اقوام را معرفی و بیان اصالت‌های اقوام ایرانی، تقویت و معرفی هویت ایرانی و اسلامی، تقویت همگرایی ملی و معرفی توانمندی‌های اقوام ایرانی ذکر کرد.

وی افزود: برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی موجب می‌شود تا به پیشینه و تاریخ غنی و مؤثر کشورمان برگردیم و فرهنگ و هویت خودمان را در میان نسل جوان تقویت کنیم.

مدیرعامل نمایشگاه‌های بین‌المللی کاسپین زنجان با بیان اینکه این نمایشگاه در زنجان به مدت ۶ روز برگزار می‌شود، ادامه داد: نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی از ۱۶ تا ۲۱ اردیبهشت از ساعت ۱۶ تا ۲۲ در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی استان زنجان برای بازدید علاقمندان دایر است.

دیگر خبرها

  • پایگاه بخش مجازی نمایشگاه کتاب تهران در دسترس قرار گرفت
  • دست پر «مکتب حاج قاسم» در نمایشگاه کتاب تهران
  • آغاز به کار نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان
  • نمایشگاه و جشنواره اقوام ایرانی در زنجان آغاز به کار کرد
  • نمایش 600 اثر هنرمندان ایرانی در دبی
  • نمایش «وضوح ناقص» در خانه عکاسان جوان
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • خداحافظی احساسی: دیوار زرد اشک رویس را در آورد
  • چطور برای افغان‌ها کار هست، برای ایرانی‌ها کار نیست؟!